Tuesday, March 15, 2011

KENYATAAN LAWAK DARIPADA SEORANG AKTIVIS PRO ANUAR – KATANYA ANWAR MASIH MEMPUNYAI RUANG UNTUK MEMPERTIKAI BAGAIMANA AIR MANI BELIAU DILETAKKAN PADA TUBUH SAIFUL.


Salam semua…
Kenyataan lawak daripada seorang aktivis pro Anuar – Katanya  Anwar masih mempunyai ruang untuk mempertikai bagaimana air mani beliau diletakkan pada tubuh Saiful.
Ikuti Tulisan Aktivis Jalan TAR    di Harakah.
Saya amat kesal dengan tindakan musuh-musuh Anwar Ibrahim yang mempolitikkan kes mahkamah yang sedang berlangsung. Beberapa demonstrasi telah dianjurkan di Petaling Jaya, Pulau Pinang dan Ipoh seolah-olah Anwar telah didapati bersalah oleh mahkamah. Walhal, mahkamah hanya menolak bahan-bahan bukti yang diperolehi secara tidak sah.
Sebagai seorang pendokong Reformasi tegar, saya yakin penuh Anwar ialah mangsa konspirasi politik. Pemimpin-pemimpin UMNO gentar dengan Anwar Ibrahim lalu terpaksa memfitnahkan beliau. Mereka berharap dengan menghumban Anwar ke penjara, gerakan Reformasi akan hilang taring.
Justeru itu, saya menyeru kepada Anwar untuk mengambil tindakan tegas supaya serangan-serangan musuh politik ini dapat ditangani. Anwar wajib menyerah sampel DNA untuk membuktikan beliau tidak bersalah. Saya percaya langkah tegas Anwar ini akan membuat musuh-musuh politik beliau mati akal.
Saya berkongsi kebimbangan Anwar yang bahan DNA tersebut mungkin akan dimanipulasikan. Untuk mengelakkan kemungkinan tersebut, saya mencadangkan ujian dan profiling sampel DNA itu dibuat secara profesional dan telus. Jika perlu, Majlis Peguam, Persatuan Perubatan Malaysia dan pakar-pakar genetik antarabangsa yang dilantik oleh Anwar akan menyelia proses tersebut.
Objektif memberi DNA hanya untuk mengenalpasti sama ada DNA lelaki Y yang dijumpai pada tubuh Saiful Bukhari Azlan padan dengan DNA Anwar Ibrahim. Walaupun jika ditakdirkan DNA-DNA itu padan, Anwar masih mempunyai ruang untuk mempertikai bagaimana air mani beliau diletakkan pada tubuh Saiful.
Anwar Ibrahim sebagai seorang pemimpin Anugerah Tuhan pasti prihatin yang serangan-serangan ini bukannya setakat peribadi beliau sahaja malah ditujukan kepada seluruh gerakan Reformasi. Bukan maruah Anwar Ibrahim sahaja yang tercabar tetapi kredibiliti semua Reformis juga tergugat. Anwar Ibrahim harus mengambil langkah berani dan bijak demi keutuhan gerakan Reformasi. LAWAN TETAP LAWAN!!!-Harakah
 P/S –Kenyataan beliau sebenarnya mengiyakan perbuatan Anuar. Mana boleh senang-senang nak bawa air mani orang, kalau sipelaku itu sendiri yang sengaja meletakkannya. Nak pertikai lagu  mana lagi? Tolong mai habaq dekat chek sat no?....


5 comments:

yeopgelilubangtaik said...

heheheh anugerah tuhan hindu..anwar aljuburi ni.....kaki tibai punggung ni...geli teman di buat nya...lubung taik pun anwar suka.....teman rasa lah penyokong tegar anwar semua kaki jubur kot ialah agaknya grip sepj jalan tu sedap kot.....kotor yop kotor

Anonymous said...

cam mana dia leh tahu sample Y tu milik Anwar? Lum test lagi ma..lum lagi disahkan.

usin said...

hahaha, lawak yg xde roh. masa bob lokman belum masuk pas dulu dia akan kata 'lawak bodoh'.....

Penditakainsingkat said...

Salam,

Kalaw dah tersepit...biasanya anjing akan melolong2...

Dalam kes ini, Nuar Berahim akan menggunakan anjing2 politik yang masih boleh dibodohkannya supaya melolong tak tentu pasal.

Yang penting seluruh rakyat sudah memahami bahawa Nuar Berahin adalah manusia yang tidak diperlukan dalam arena politik di negara kita yang dicintai ini.

Biarlah dia, anak isterinya dan anjing2 politik peliharaannya melolong siang malam.

Kita dah bersatu hati nak menamatkan pembohongannya di PRU 13 nanti.

Harap kita dapat memperolehi 2/3 kuasa di parlimen supaya dapat menguatkuasakan kedaulatan undang2 negara.

Anonymous said...

Sonang baitu!
Kalau DNA itu dari ayer mani Anuar,
ertinya Anuar dah sondol Saiful.
Kalau DNA itu dari air liur, ertinya Anuar dah jilat saiful.