Thursday, March 31, 2011

GEMPAR ! DUA MUKA DIKESAN PADA KAMERA TERSEMBUNYI….

                                                                                                                        Gambar hiasan

Salam semua….
Petikan menarik yang perlu anda baca…
"Ketika memeriksa rakaman dengan lebih teliti, perakam suara yang dibina dalam kamera itu mendedahkan nama lelaki yang disebut ”Fais” kata tan Sri Khalid.
Sila baca seterusnya:
Menteri Besar Selangor, Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim hari ini mendedahkan bahawa dua wajah dikesan dalam rakaman kamera tersembunyi yang diletakkan di pejabatnya Ogos lalu.
Beliau berkata, rakaman yang diperiksa oleh seorang penyiasat persendirian dan staf kerajaan negeri menunjukkan dua orang itu sedang menukar bateri kamera.
"Ketika memeriksa rakaman dengan lebih teliti, perakam suara yang dibina dalam kamera itu mendedahkan nama lelaki yang disebut ”Fais”,” katanya kepada wartawan selepas menghadiri sidang dewan negeri di sini hari ini.
Abdul Khalid bagaimanapun berkata, beliau masih perlu melihat rakaman itu tetapi mahu memberikan penyiasat itu masa yang secukupnya untuk menyiapkan siasatan.
Beliau berkata laporan polis tidak akan dibuat ketika ini oleh kerana kerajaan negeri ingin menyiasat insiden itu terlebih dulu. - Bernama
P/S – Orang dok tengah kalut pasal kes video seks Anuar, MB Selangor pun nak tumpang semangkok ke..? cerita lama da…dah basi pun.

7 comments:

Anonymous said...

video tu tak sepanas video ketua khalid tu..tak payah nak tumpang sekali la..orang pun dah malas nak dengar pasal video tu.penyiasatan persendirian ke antarabangsa ke lantak ko la khalid tp yang sedang HANGAT DIPASARAN sekarang video china doll tuuuuuuuu

Anonymous said...

nak tolong bos la konon.. agaknyalah,. nak alih isu, harap2 isu video basi tu boleh orang mcm nak gila, ambil perhatian.. strategi paling canggih la kot.. enough is enough ' ambil kata2 eskay..

sejahtera39 said...

nama 'fais' saja...
bukan 'najib'... atau 'rosmah'...
bukan "anuaraljuburinnnnn...."

nak aleh perhatianlah konon...

jim said...

orang sibuk hal video....dia pun nak cerita video dia....apa hal ni kaliiiiid?

kalau ada video pun aku takde masa nak tengok lah......simpan dalam freezer lah

Anonymous said...

hei....mat gagap jagan buat hal...la
kau selalu melatah shj...laaa

Anonymous said...

heei......mat gagap jgn kalut malut la...
kau ni tak habis-habis melatah la beb

Ahmad Zack said...

siboklah dia nih, nak alih isu konon. buang karan baca post nih. ceh!!!