Tuesday, January 18, 2011

PERKHIDMATAN SEKS 30 MINIT DI PULAU PINANG?Salam semua…

Tengah orang ramai dok sibuk-sibuk cari berita tentang  isu azan, isu arak, isu senamrobik dekat masjid, isu perlantikan KSU di Selangor dan yang terbaru tanda halal pada nasi lemak tup-tup ada berita yang baru penulis baca tentang adanya perkhidmatan seks ekspress 30 minit di Pulau Pinang.

Penulis ingatkan BAS saja yang ada perkhidmatan BAS ekspress, rupa-rupanya perkhidmatan seks ekspress pun ada di Pulau Pinang.. sedih… sedih…nak buat lagu mana!

Malulah, dah tak ada cerita lain ke di Pulau Pinang ni selain dari cerita markas maksiat?

Lemah sungguh penguatkuasaan Majlis Agama tempatan terhadap sarang-sarang maksiat ni.  MAIPP tidur ke?  Kalau tak tau nak buat kerja, cuba-cubalah belajar daripada otai lama, bekas yang dipertua MAIPP dulu, YB Haji Shabudin Yahaya bagaimana pasukan  mereka bekerja.

Hendak harapkan Ketua Menteri Pulau Pinang, Lim Guan Eng?  pasal kes-kes maksiat macam ni nasihat penulis, janganlah  dok pandai-pandai tanya dia. Buang masa kita saja.  Memang tak ada dalam agenda diapun. Duit haram daripada lumba kudapun dia berani minta derma. Oppss…tak boleh cerita banyak-banyak nanti tak pasal-pasal kena saman pula.

Ikuti cerita selanjutnya tentang perkhidmatan seks ekspress seperti yang dilapurkan oleh Berita Harian Online bertarikh 18/01/2011 (Klik  di sini.  ).

Sindiket pelacur tempatan di Jalan Penang, Lebuh Chulia

GEORGETOWN: Satu sindiket pelacuran beroperasi di sekitar Pulau Pinang dipercayai merekrut wanita tempatan untuk dijadikan pekerja seks atau 'teman wanita sementara' kepada pelancong asing dan rakyat tempatan yang berkunjung ke negeri ini.

Kebanyakan gadis tempatan yang direkrut berusia 20-an dan mempunyai pekerjaan termasuk peniaga makanan, pekerja kilang, pengurus jualan langsung, kakitangan firma kewangan dan tidak ketinggalan kakitangan kerajaan. Mereka dibayar kira-kira RM110 bagi setiap 30 minit perkhidmatan yang ditawarkan kepada pelanggan. Bagi ejen yang berjaya membawa pelanggan akan dibayar RM80 iaitu RM50 ditanggung oleh pelanggan, manakala RM30 lagi dibayar oleh rumah urut.

3 comments:

Anonymous said...

sektor baru untuk rakyat penang...xpyh pi sempadan dah lepas ni sbb ada sex express..apa kata exco agama penang dari PAS tntang maksiat ni di pulau mutiara

pancutawal said...

sampai 30 minit ke? 5 minit je kut...

Anonymous said...

negeri lain pon banyak maksiat
-genting HINGLAND (PAHANG)
-PUDU
-SEREMBAN
-BANDAR MELAKA
-LORONG HJ TAIB
-KLANG
SILA JELASKAN
SEPATUT NYA KES PENCEGAHAN MAKSIAT
TIDAK DILIBAT DENGAN POLITIK
DAN PIHAK AWAM HARUS BERKERJASAMA DENGAN KERAJAAAN
TAMPA MENGIRA KERAJAAN UMNO,PAS ATAU LAIN2