Tuesday, May 03, 2011

Adakah patut Mahfuz Omar tuduh puak dan Juak-juak UMNO sebagai gila seks?...Inilah jadahnya bila pelaku seks haram disantuni sebaliknya penegak kemungkaran pula dimusuhi….Salam semua®…
“Kemungkinan besar puak dan juak-juak Umno adalah sex-maniac sehingga mereka begitu seronok dengan berita, dakyah, fitnah, tohmahan yang bersandarkan kepada seks dan lucah” kata Mahfuz Omar sebagai pembuka bicaranya seperti yang disiarkan oleh Harakahdaily.
Beliau seterusnya berkata “mereka juga tidak merasa malu apabila cerita-cerita aib yang memalukan itu didedahkan kerana beranggapan ia adalah suatu perkara biasa dan lumrah.”
Naib Presiden PAS, Datuk Mahfuz Omar berkata demikian ketika menyampaikan ceramah beliau di Dewan JKKK, Bukit Panchor, Nibong Tebal, Seberang Perai Selatan, malam tadi.
Katanya lagi, sepatutnya Umno sudah diarkibkan sebagai khazanah sejarah negara, setelah mereka tidak lagi mendapat sokongan majoriti rakyat dalam pilihan raya umum ke-13 yang akan datang.
Beliau menambah, berdasarkan kepada sejarah, telah terbukti Umno dan BN sudah sampai ke tahap bankrap kerana ketandusan modal untuk berpolitik.
Akhirnya, kata beliau isu jijik, rendah moral, celah kain dan seumpamanya dijadikan bahan utama bagi media arus perdana mereka tanpa mempunyai rasa malu sedikit pun.
"Inilah akibatnya apabila pemimpin dan parti yang meletakkan perjuangan Islam di belakang dan memartabatkan sekularisme sebagai paksi.
“Akhirnya politik negara kelam kabut, rakyat bercelaru dan tidak hidup dalam aman dan harmoni, " tambahnya yang juga ahli Parlimen Pokok Sena.
P/S- Penulis hairan kenapa kemungkaran yang nyata di depan mata tidak langsung mendapat perhatian daripada mereka. Oleh kerana kuasa, manusia rakus melakukan apa saja malah, ada ketikanya mereka sanggup menyantuni pelaku seks haram sebaliknya  bermusuhan pula dengan mereka yang berjuang bagi menghapuskan kemungkaran di bumi Allah ini. Minta dijauhi bala daripada Allah SWT….


2 comments:

Anonymous said...

betul ker apa yang dikatakan oleh mahfuzzzz... aduhhh aku pun heran gak. dia ikut mazhab apa yea..? ooo mungkin ikut tian chua la kot. kan dia bagi komen pasal islam dan sumpah baru-baru ni. Esok kalau dah nazak nanti tian chua akan mai baca yasin. Asyik-asyik UMNO..aduhh masa dok sedap ratah tubuh haram tak bunyi pun umno..,,pelik gak takkan konek sendiri keras umno yang buat???entah laaa...dunia akhir zaman. Islam dah boleh diperdagangkan..nak buat mcm mana keliling depa penasihat kaki arak..taik mabuk..fuhhhh patutla fatwa pun diperolokkan.

Anonymous said...

KATA KAU MAHFUZ:
Isu Jijik - Pelaku lagi JIJIK.

Rendah Moral- Pelaku lagi tak ada
MORAL

Celah Kain - Pelaku CELAH CHINA
DOLL.

Media tak - Pelaku ADA MALU
ada rasa beraksi.
malu

UMNO tak - PAS dekat SARAWAK
ada sokongan ZERO - KOCONG
majoriti ha.ha..
rakyat.

KATA KAU mahfuz gunalah akal YB before you open your mouth. Macam mana jadi YB pun tak taulah...jangan jadi bahan ketawa rakyat.