Friday, April 01, 2011

NAMPAK SANGAT KARPAL SINGH KUAT POOOOOOSING, LAIN SKANDAL SEKS LAIN PULA KENYATAANNYA


Salam semua…
Pengerusi DAP, Karpal Singh suatu ketika dahulu pernah memuji Presiden MCA, Chua Soi Lek yang katanya mempunyai keberanian untuk mengaku kesilapan beliau dalam isu skandal seks .
Tetapi ianya berlainan pula bila timbul isu video seks yang melibatkan kawan politik dan ‘client’nya, DS Anuar.
Karpal Singh bukan sahaja tidak mendesak DS Anuar supaya bercakap benar dan mengaku kesilapannya. Sebaliknya dengan nada sombong beliau meminta pengedar video seks pula ditangkap oleh pihak berkuasa kerana melakukan kesalahan mengedar.
Kenyataannya ini juga amat berlawanan dengan skandal video seks bekas Timbalan Speaker dan juga bekas orang kuat MIC, DP Vijendran satu ketika dahulu. Dalam Kes video seks DP Vijendran ini, Karpal Singhlah orangnya yang bersusah payah membawa video seks berkenaan ke hulu dan ke hilir sehinggalah sampai ke Parlimen dan mengajak ahli-ahli parlimen menonton video berkenaan. Yang hairannya, masa tu beliau langsung tidak rasa bersalah pula?
Cerita double standard Karpal Singh ini telah disiarkan oleh TV 3 malam tadi.
P/S – Nampak sangat Karpal Singh kuat poooooosing…memalukan.

3 comments:

Anonymous said...

kelu tak terkata la tu....
dah kena atas batang idung sendiri...
dok tengah pikir nak poooosing lagu mana pulak

vulcan933 said...

please upload to internet so everybody can see and judge themselves.no need to debate the porno hero.

Anonymous said...

Satu dunia tau lidah depa ni memang macam ulak, pasai itu depa boleh jadi lawyer, cakap berbelit2 penipu..saya nak tanya semua blogger siapa yg dah sampai negeri depa? dari airport lagi dah kena belit....sampai lah ketempat membeli belah, silap2 kena sembelah..muka depa toya aje...macam le Karpal ni silap2 kalau tak berwasapada Malaysia ni pun dia sanggup jual....