Tuesday, April 05, 2011

ISU VIDEO SEKS : LAYANAN VVIP BAPAK AYAM SEHINGGALAH KE DALAM BILIK- MEMPUNYAI BANYAK PERSAMAAN DENGAN PENDEDAHAN DATUK NALLA KEPADA MINGGUAN MALAYSIA BARU-BARU INI.

                                                 Layanan bertaraf VVIP oleh sahabat / bapak ayam?
Salam semua…
Penulis agak hairan bila menonton sebahagian rakaman video seks yang memperlihatkan bagaimana seseorang itu boleh mendapat layanan VVIP sehingga ketahap boleh membenarkan sahabatnya yang juga bertindak sebagai bapa ayam memasuki biliknya ketika beliau hanya memakai tuala serta bersama dengan pelacur Cina di dalam bilik yang sama.
Situasi yang pelik ini mungkin disebabkan oleh faktor keselamatan dan privasi tahap lima bintang. Maknanya, si pelaku seks berkenaan bukanlah calang-calang orang yang sudah tentunya setaraf VVIP.
Perkara yang pelik ini tidak mungkin akan berlaku jika si pelaku seks berkenaan hanya orang-orang biasa.
Penulis teringat pendedahan berani oleh Datuk Nalla dan Datuk Eskay baru-baru kepada media yang menceritakan modus operandi layanan VVIP yang pelik untuk kegiatan seks DS Anuar yang banyak persamaannya seperti klip video seks di atas.
 

4 comments:

RAKYAT MALAYSIA said...

http://1rakyat.blogspot.com/2011/04/perut-buncit-sah-orang-dalam-video-itu.html

Gambar di atas diambil dari video blue tajaan Rahim Thamby. Orang yang Rahim tuduh sebagai Anwar dalam video tersebut mempunyai perut yang buncit. Malangnya, Anwar Ibrahim tidak berperut buncit. Lebih2 lagi Anwar ada bukti sedang mengemaskini akaun Twitter dan Facebook beliau pada jam 1040 malam. Adengan seks di dalam video blue Rahim tersebut dikatakan berlaku antara jam 1020 malam sehingga 1045 malam.

http://1rakyat.blogspot.com/2011/04/perut-buncit-sah-orang-dalam-video-itu.html

budakPenang said...

laa,ada lagi mangkuk hayun cam kat atas ni....

Anonymous said...

bro, budak kt atas tu bebal + bengap + bahalul + bodoh....malu la jadi rakyat Malaysia tp IQ mcm tong sampah

Anonymous said...

huah...huah...huah...bengap bahlol samdul badigul...keh..keh..keh... Kalau hang pandai sangat RAKYAT MALAYSIA kemana plak jam tangan Omega tu sekarang?? Mai la tunjuk kat kitaorang...rasanya bagi jam tangan yang berjenama pasti ada nombor siri dan rekod pembeli jam tersebut sebagai guarantee