Wednesday, April 13, 2011

GEMPAR!..RAJA PETRA BUAT PENDEDAHAN KATANYA DS ROSMAH TIDAK TERLIBAT DALAM PEMBUNUHAN ALTANTUNYA. SAYA SEBENARNYA LAKUKAN (MENULIS) APA YANG ORANG CAKAP SAHAJA…MANA MUNGKIN DS ROSMAH BOLEH MASUK HUTAN DAN NAIK BUKIT TENGAH-TENGAH MALAM PERGI KETEMPAT KEJADIAN…TIDAK BETUL SAMA SEKALI. MEREKA ITU TERMASUK DS ANUAR SURUH ‘PROCEED’…


Salam semua…
Hujan tidak, ributpun tidak, tiba-tiba saja kita digemparkan dengan berita mengejutkan bila Raja Petra Kamaruddin (RPK) yang kini di dalam pelariannya di Australia telah membuat pendedahan berani dengan berkata DS Rosmah sebenarnya tidak terlibat dalam pembunuhan Altantuya. Saya sebenarnya lakukan (menulis) apa yang saya dengar dan orang cakap sahaja…Mana mungkin DS Rosmah boleh masuk hutan dan naik bukit tengah-tengah malam pergi ketempat kejadian…tidak betul sama sekali. Mereka itu termasuk DS Anuar suruh ‘proceed’….
Di samping itu beliau juga membuat tuduhan yang sama ke atas DS Najib berdasarkan dengar cakap saja dan manafikan beliau tahu cerita semuanya. Beliau juga mendedahkan tujuan pertuduhan ke atas DS Najib adalah semata-mata adanya komplot orang-orang tertentu yang mahu DS Najib tidak diangkat menggantikan Pak Lah sebagai Perdana Menteri.
Berita menggemparkan ini telah disiarkan oleh berita TV3 malam tadi.

3 comments:

blogenstarz said...

Anjing kalau tak makan taik... ia akan tetap menciumnya !

AWAS dengan taktik RPK !

Anonymous said...

petra nie kalau boleh ... jangan bagi dia masuk ka malaysia lagi. Bukan boleh caya sangat dia nie.He will swing to any party ...just for his own benefit.Ask him to fly kite elsewhere.

Anonymous said...

desperate man bro!! Anyway... I thank him for clearing the air.