Saturday, April 16, 2011

“WAN AZIZAH DARI AWAL LAGI TAHU FITNAH DAN HASUTAN YANG TELAH DICATURKAN OLEH ANWAR TERHADAP NAJIB DAN ROSMAH TETAPI BELIAU TELAH MENUNJUKKAN SATU LAGI LAKONAN YANG HEBAT”.. BACA SETERUSNYA.


Salam semua...
Pengendali laman web antikerajaan, Raja Petra Kamaruddin perlu mendedahkan lebih banyak rahsia mengenai sikap sebenar Penasihat Parti Keadilan Rakyat (PKR), Datuk Seri Anwar Ibrahim.
Ketua Penerangan Pertubuhan Pribumi Perkasa Malaysia (Perkasa), Ruslan Kassim berkata, ia bukan untuk mengaib atau menghina Anwar sebaliknya untuk menyedarkan rakyat supaya tidak terus terpedaya dengan Ahli Parlimen Permatang Pauh itu yang penuh dengan kepalsuan.
"Sudah terang lagi bersuluh selama ini Anwar akan menggunakan siapa sahaja dan pelbagai cara untuk mencapai hasrat menjadi Perdana Menteri," katanya ketika dihubungi Utusan Malaysia di sini hari ini.
Beliau diminta mengulas pendedahan Raja Petra semalam berhubung sikap sebenar Anwar.
Ruslan berkata, pendedahan Raja Petra itu juga membuktikan perjuangan Anwar bersama PKR selama ini adalah palsu dan mengikut nafsunya semata-mata.
"Saya sudah lama mengenali Raja Petra. Selama mengikut Anwar dia sanggup ditahan di bawah Akta Keselamatan Dalam Negeri (ISA) demi Anwar. Apa yang didedahkannya itu sememangnya patut diambil perhatian," katanya.
Sementara itu, Presiden Persatuan Kebajikan Insan Mulia (PKIM), Aminah Abdullah berkata, selari dengan pendedahan Raja Petra mengenai Anwar, Presiden PKR, Datin Seri Wan Azizah Wan Ismail juga perlu tampil menegakkan kebenaran mengenai sikap sebenar suaminya itu.
Menurut beliau yang juga bekas Ketua Wanita PKR Pulau Pinang, sebagai presiden parti, Wan Azizah bertanggungjawab terhadap ahli-ahlinya dan bukannya berlakon seperti tidak tahu apa-apa.
"Tidak sangka Wan Azizah sanggup membenarkan fitnah dilemparkan kepada pemimpin negara terutama Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak dan Datin Seri Rosmah Mansor.
"Wan Azizah dari awal lagi tahu fitnah dan hasutan yang telah dicaturkan oleh Anwar terhadap Najib dan Rosmah tetapi beliau telah menunjukkan satu lagi lakonan yang hebat," katanya.
Beliau berkata, rakyat telah muak dengan lakonan Wan Azizah dan anaknya yang juga Ahli Parlimen Lembah Pantai, Nurul Izzah dalam soal mempertahankan Anwar itu.-Utusan
P/S- Tidak ada integriti dan prinsip!..itulah jawapan terbaik ke atas keperibadian Dr Wan Azizah.

2 comments:

Unknown said...

Salam, dan salam perjuangan. singgah melawat blog tuan yg berinformasi. Saya telah pautkan Blog Tuan di Blog saya. Mohon izin Tuan utk memautkan Blog saya di sini. Terima kasih. Blog saya :http://ibm-akusayangumno.blogspot.com/

Anonymous said...

Wan Azizah Wanita Syaitan. Inilah sebenarnya laknat yang memusnah negara ini dan Islam.