Sunday, April 10, 2011

WARTAWAN 8TV , WAN SURIANI (GAMBAR) TELAH BERJAYA MEMBUATKAN DS ANUAR SERAM SEJUK UNTUK MENJAWAB SOALAN BERKENAAN JAM OMEGA. HABISLAH DS ANUAR KALI INI……


Salam semua…
Banyak laman-laman blog hari ini menyiarkan bagaimana  DS Anuar telah dibelasah dengan teruknya oleh wartawan melalui soalan-soalan maut berkenaan dengan Jam Omega yang hangat diperkatakan sekarang.
Sidang media yang dipanggil sendiri oleh DS Anuar tiba-tiba bertukar menjadi panas bila  seorang wartawan 8TV , Wan Suriani bertanya kepada DS Anuar di manakah Jam Omega nya sekarang ini?
Nampak sangat DS Anuar tenggelam punca dan cuba mengelak jawapan yang paling mudah samada Jam itu berada dengan Isterinya ataupun  hilang? (kerana mengikut sidang media sebelum ini isterinya mendakwa jam berkenaan ada bersamanya). Lebih memalukan lagi DS berkata isu jam Omega ini tidak ada kaitan langsung dan mendakwa pihak polis sendiri tidak pernah meminta Jam itu daripadanya.
Secara logiknya, apa yang susahnya untuk menjawab dengan jelas dan terang samada jam itu kini berada bersama isterinya ataupun sudah hilang? Kenapa hendak divert pula dengan permintaan daripada Polis?  Semua orang sudah tahu bahawa jam Omeganya telahpun diserahkan oleh Datuk Askey kepada Polis sebelum ini. Jadi, persoalan kenapa Polis tidak meminta Jam Omega itu daripadanya tidak timbul sama sekali. Jam sudah ada dekat Polis, buat apalah Polis  hendak minta lagi. Nampak sangat DS Anuar sudah terperangkap dengan kenyataan yang dibuatnya sendiri.
Ada ketikanya juga DS Anuar cuba menepis isu jam Omega ini dengan mengaitkan isu kes pembunuhan wanita Monggolia, Althantuya dengan DS Najib. Nampak sangat beliau  sudah gabra dan gelabah tahap gila…
P/S – Habislah DS Anuar kali ini….

4 comments:

Anonymous said...

anwar munafiq

Anonymous said...

Yalah, Anwar munafik.....Kenapa kes Altantuya reporter tak berani tanya soalan kat Najib?

rakyat malaysia percaya apabila Najib kata Saiful jumpa dia untuk bincang pasal scholarship walhal dia bukan seorang yang boleh belajar.

Kami juga percaya apabila unit elit negara UTK membunuh perempuan yang tidak mereka kenali.

Ada baca suratkhabar France mengatakan kerajaan Malaysia yg bayar komission untuk submarine yg bini Abdul Razak ada kepentingan? Apasal tak post kat blog ini?

Saya tidak akan heran kalau comment saya tidak disiarkan....tahu sajalah blog AMNO

Anonymous said...

hello anonymous (april 11)??? sah2 la anda beri komen x berasas.reporter pn tau najib xsalah.ni ha nuar ni terang2 bersalah,nk lari dok putar sana,putar sini.mcm ni lah.guna logik akal.org tnya jawabla.ni tidak.nak kaitkan org lain dgn isu yg lain.apadaaaa........

Anonymous said...

Nuar dah malu sama DAP so dia rancang semua ni supaya apabila di tahan maka DAP / PAS akan simpati..tuduh kerajaan kejam..Nuar pandai biarkan skandal ni berlaku jadi mana mana pihak tidak akan ambil kesempatan sekiranya beliau bakal menjadi pemimpin dan lagi kelemahan bangsa Melayu cepat memberi kemaafan berpegang pada "alangkan nabi ampunkan umat"..sat lagi nuar buat skandal baru meraih simpati..orang melayu mengamuk lagi..jam tu rakyat dah lali so akhirnya "lantak kau lah labi dan ada aku kisah"..bosaaaaannye