Monday, March 21, 2011

AWAS, ISU VIDEO SEKS YANG MELIBATKAN PEMIMPIN UTAMA PEMBANGKANG CUMA SENDIWARA ANUAR SERTA PENGIKUT-PENGIKUT SETIANYA…


Salam semua…
Kita kena berhati-hati dengan politik licik DS Anuar. Kemungkinan isu ini sengaja diada-adakan semata-mata untuk mengalih tumpuan orang ramai ke atas isu DNA lelaki "Y" yang hangat diperkatakan.
Tidak seperti kes liwatnya dengan Saiful, tengok jawapannya kali ini seperti yang disiarkan oleh TV3 penuh dengan keyakinan serta bukti katanya bersama keluarga dan ada komunikasi twitter dengan rakan-rakan seolah-olah beliau sengaja difitnah oleh musuh politik i.e UMNO BN.
Sebaiknya rakan-rakan bloggers yang lain jangan layan isu ini kalau kita tidak mahu diri kita terperangkap dengan politik licik Anuar dan pengikut-pengikutnya. Nasihat saya, berilah tumpuan sepenuhnya ke atas isu liwat Saiful.
Awas,..Anuar sebenarnya sedang mengatur langkah bagi melepaskan dirinya sambil menuduh UMNO sebagai dalang utama bagi menjatuhkan karier politiknya….

6 comments:

anak sufi said...

anak sufi pun terfikir jugak perkara ni. kalau kita layan perkara ni, akhirnya akan nampak kita yang salah sedangkan nuar cuba lari dari masalah menyerahkan dna nya. kita kena hati-hati....

Anonymous said...

Benar apa yang tuan tulis... ini mungkin tipu muslihat terakhir anwar!
ini adalah persediaan anwar jika beliau disabit bersalah dlm kes liwat dan dipenjara kelak.
maka dgn mencipta dan mniggalkan satu isu y boleh mnyebabkn rakyat akan mmberontak apabila didapati lelaki dlm klip itu bukan dia...masa itu rakyat tidak akn berfikir lg atau menerima yg klip itu adalah rekaan beliau sendiri atau agennya krn emosi kmarahan telah mngusai rkyt!
sememangnya anwar sangat2 licik dan sanggup bermain cara yg paling busuk sekali smata nk jd pm.
stlh kjaan dgulingkn, mk mudahla bgnya melepaskn diri dari penjara...
begitulah liciknya...oleh itu mmg kena berhati2.
media pro kjaan kena agresif menyebarkan yg semua ini mungkin tipu daya dan permainan anwar semata-mata!!!!!!!
-wau

Melayu Pasir Gudang said...

Saya setuju sangat dengan pandangan tuan....inilah satu taktik mengaburi mata rakyat sarawak yang akan menghadapi PRU...mereka akan gunakan isu ini untuk memburukkan kerajaan BN yang kononnya menjadi dalang....tiada siapa pun menuduh Anwar pelakunya...kalau dia rasa di fitnah buat lah laporn polis, bukan buat sidang akhbar....

Anonymous said...

Masa kes saiful dulu bila dituduh mengapa lari ke Kedutaan Turki..kerana ianya adalah betul-betul belaku..tetapi yang ini tgk belum, tuduh belum, apa-apa pun belum tapi sudah buat PC dengan menafikan dengan penuh berkeyakinan, kalau lah kita terikut-ikut rentak simalaun ni dengan membuat tuduhan yang ianya terbabit sedangkan belum menonton video itu kita akan terperangkap dengan dakwaan memfitnah sekiranya dia bukan dalam video itu ataupun superimpose. Tambahn pulak tuduhan tersebut datang dari musuh-musuh politik simalaun ini. jangan terpedaya dengan tipu muslihat ini.

Angin Laut China Selatan said...

Anginlautchinaselatan juga sangsi dengan apa yang berlaku. apakah ini drama bersiri yang akan diarahkan oleh seorang pelakon terkenal??? Lebih baik berhati-hati....

Anonymous said...

Jangan kita percaya permainan baru Anwar dan PR. Ini semua tektik untuk mengaleh isue DNA dan mengemis simpati rakyat Sarawak. Terlalu banyak sandiwara dari Anwar setakat ini, semuanya untuk melambatkan dan mengalehkan isue-isue yang beliau hadapi. Jangan ubah sasaran kita untuk permintaan DNA Anwar.
Kita tunggu seminggu untuk pengistiharan Datuk T dan selagi Datuk T tidak buat lapuran Polis, jangan kita ambil POT!!