Tuesday, March 27, 2012

DS Anwar kata, “Saya mesti beri dia (DS Najib) amaran, serang ikut undang-undang, kerajaan yang baik dan bukan serangan peribadi……(Baca seterusnya…)


Salam semua®…

Aik..siapa yang serang peribadi siapa ni? Baru semalam penulis paparkan artikel tentang betapa buruknya perangai DS Anwar bila beliau sanggup mengejek peribadi DS Najib di depan orang ramai dengan membuat tohmahan bahawa  DS Najib sebagai pengecut apabila takut kepada Rosmah. Baca di sini.

Mungkin beliau rasa malu agaknya, tup-tup hari ini, hujan tidak, ributpun tidak, DS Anwar  membuat ‘spin’ dengan menuduh DS Najib pula menyerang peribadinya. Beliau berkata,

“Saya mesti beri dia amaran, serang ikut undang-undang, kerajaan yang baik dan bukan serangan peribadi. Saya telah terlalu lama menjadi mangsa.” Beliau berkata lagi,

“Siapa pemimpin Umno? Najib? Apa jadi kepada Altantuya? Apa jadi di Port Dickson?” kata DS Anwar.

DS Anwar mengambil kesempatan dalam ceramahnya malam tadi untuk memberi amaran kepada DS Najib menggunakan media untuk membuat serangan peribadi.

Sumber – The Malaysian Insider  (Baca di sini.)

Apa yang nyata gelabah DS Anwar semakin kuat sekarang ini. Tambah-tambah lagi PRU13 sudah semakin hampir. Cakap-cakapnya sudah tidak lagi konsisten. Air mukanya pula, tidaklah setenang dulu.

Yang lawaknya, hanya beliau  sahaja yang boleh serang peribadi DS Najib. Orang lain (DS Najib) tidak boleh?. 

Penulis  bukanlah bertujuan untuk menyalahkan beliau, cuma melaporkan apa yang beliau cakap. Itu saja.

Kadang-kadang tingkah-laku beliau ini, amat-amatlah melucukan…..

No comments: