Thursday, March 15, 2012

Gosip Terbaru Rafizi Ke Atas Keluarga PM Memualkan…..Salam semua ®…
Penulis hairanlah, apa saja yang ada kaitan dengan gosip Pakatan Rakyat, mesti ada pemimpin melayu PKR yang seorang ini. Belumpun habis cerita gosip yang kononnya PMO membiayai kos pertunangan anak DS Najib. Tup-tup timbul pula gosip pasal tempahan majlis sambutan hari jadi Datuk Seri Najib bernilai RM79,053 dibuat atas nama Pejabat Perdana Menteri.

Rupa-rupanya sumber  berita gosip berkenaan juga datangnya daripada seorang pemimpin jambu dan paling teruk di Malaysia, iaitulah saudara Rafizi.

Cerita pasal gosip pemimpin-pemimpin politik ini, teringat penulis kepada penulis kolum gosip terkenal Hornery yang  membuat gosip ke atas DS Rosmah suatu ketika dulu.

Gosip beliau berkenaan telah  menggemparkan seluruh dunia yang akhirnya menjadi berita sampah kerana   Hornery sebenarnya merupakan penulis kolum gosip dan bukannya wartawan berita.

Perkara yang sama telah berjangkit kepada saudara Rafizi sekarang ini.

Kalaulah Hornery sendiri telah disenaraikan di dalam satu laman web yang mengumpulkan "wartawan paling teruk" di Australia ( www.australiasworstjournalist.com.au) kerana laman tersebut antara lainnya mendakwa Hornery tidak menulis semula fakta dengan tepat dalam tulisannya.

Maka, Rafizi pula bolehlah dikelaskan sebagai pemimpin politik jambu yang paling teruk di Malaysia kerana gosip sampahnya.


1 comment:

Anonymous said...

agak agak berapa Anwar bayar kat Rafizi untuk cerita yg karut marut ini??
Duit HARAM yang Anwar dapat dari Amerika dan puak Yahudi Rafizi kasi makan anak bini dia...
Anwar ahli politik yang paling kaya dalam Malaysia ... bayangkan berapa banyak lawyer yang dia guna utk kes kes dia sejak dulu lagi mana dapat duit tu semua , dengan gaji yang dia dapat sebagai ahli parlimen hanya cukup untuk kuching kuching belaan dia saja ... jadi harus sembah Yahudi untuk dapatkan bermillion...