Wednesday, March 14, 2012

Si Rafizi Terkantoi Lagi….Hotel Shangri-La Cerita Yang Sebenar.


Salam semua®…
Seperti yang penulis jangka, memang betullah si Rafizi ini memang kuat fitnah. Sebelum ini, beliaulah yang cuba memalukan  DS Najib dengan mendakwa  kerajaan telah membiayai majlis pertunangan anak perempuan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak.
Tetapi, hari ini mengikut laporan berita terkini yang dilaporkan oleh Malaysikini mengatakan sebaliknya  bila Hotel Shangri-La sendiri membuat kenyataan bahawa bil katering bagi majlis pertunangan anak Datuk Seri Najib Abdul Razak dibiayai oleh perempuan  Perdana Menteri dan bukannya oleh kerajaan persekutuan.
Kata Hotel itu lagi, "Majlis ini berakhir pada 17 Jun dan bayaran penuh dibuat oleh Yang Amat Berhormat Perdana Menteri dan bukannya pada 30 Jun dan bukannya oleh Pejabat Perdana Menteri (PMO)," katanya.
Baca seterusnya di  sini.

Penulis  tidak mahu kata apa-apa lagi tentang isu ini, cukuplah sekadar menasihati Rafizi supaya beliau lebih berhati-hati bila hendak membuat sebarang tuduhan ke atas seseorang di masa-masa hadapan.
Tengok…siapa yang malu sekarang?...
Tolong beri cadangan, kalaulah seseorang berperangai buruk seperti saudara Rafizi ini, apakah tindakan yang paling sesuai yang perlu kita ambil ke atas beliau?... 

lannkb

4 comments:

Neilkie69 said...

Jenis manusia yang tidak ada maruah. Fitnah itu lebih buruk daripada membunuh. Kesian mak bapa dia yang melahirkan seorang manusia yang buruk perangai, busuk hati budi dan menjatuhkan maruah ibu bapa. Ini juga akan membawa maruah anak bini dia juga. Dah mahu jadi macam keluarga BABI...

Anonymous said...

rafizi! mung ni base menatang mende? hati mung jenis hitang legang!

Anonymous said...

Kalau aku PM aku saman dia RM10juta.

Zulazhar Rooney 23 said...

Dia ingat keje sebagai PM nie semua benda yg dibeli oleh PM.. semuanya kerajaan yg byr ke..ckp x de bukti boleh laa..