Friday, February 24, 2012

Privasi Keluarga Kak Tunda Kena Ganggu Pula. Siapa Punya Angkara?Salam semua®…

Penyelaras Barisan Nasional bagi Selayang dan Pengerusi Beliawanis MCA Selangor, Jessie Ooi, yang menjadi tumpuan kritikan selepas beliau mengemukakan soalan semasa debat antara Presiden MCA, Datuk Seri Dr Chua Soi Lek dan Setiausaha Agung DAP Lim Guan Eng baru-baru ini, merayu agar keluarganya tidak dijadikan sasaran kritikan.

Beliau berkata, ada segelintir pihak yang memuatkan gambar anak dan anggota keluarganya dalam laman web, yang menjejaskan dengan teruk imej keluarganya.

"Memandangkan mereka semua tidak bersalah, tolong jangan jadikan mereka sasaran kata-kata yang berniat jahat. Jika anda ada sebarang kritikan, tolong halakan kepada saya dan jangan diapa-apakan anggota keluarga saya,” katanya dalam kenyataan yang dikeluarkan di sini hari ini.

Ooi berkata, gambar anak dan anggota keluarganya telah dimuatkan dalam Facebook dan tindakan seperti itu membawa ancaman terhadap keselamatan mereka di samping gesaan supaya memulaukan syarikat kepunyaan keluarganya.

"Untuk melindungi keselamatan dan nama baik anggota keluarga dan diri saya sendiri, saya membuat laporan pada 20 Februari 2012 di Ibu Pejabat Polis Gombak.

“Sudah tentulah kami akan mengambil tindakan sewajarnya untuk melindungi diri kami,” katanya. - BERNAMA

Komen Penulis
Kesian kat Kak Tunda. Tak habis-habis lagi ka? Kali ini depa yang jahat tu telah memuatkan gambar anak dan anggota keluarganya dalam laman web, yang menjejaskan dengan teruk imej keluarganya.

Dahlah larang rakyat bersuara. Kali ini depa sanggup buat naya kat keluarga Kak Tunda pula. Memang dasar gangster depa ini. Yang lemah kena buli. Sebabnya pasai dia tu orang pompuan kot. Patutlah depa berani sangat kat Kak Tunda.No comments: